Cara memadam file locked pada hp samsung

May302015

Asslamualaikm,ane akan bagi triks untuk hapus file yg tidak boleh hapus.

1. sediakan blue ftp, kalau x ada download

Sini

2. buka blue ftp, cari file mp3 untuk mencopy

3. rename file mp3 , contoh, locked file ialah Sherbet , jadi namakan mp3 menjadi Sherbet.mp3

4. copy file itu ke Tones/Alert Tones dan paste di situ.Kalau x ada pemberitahuan file already exits, maka bisa paste di situ

5. exit blue ftp, pergi ke file saya, bunyi, nada Isyarat dan hapus sherbet.mp3 yg tidak dilocked, maka file sherbet.mp3 yang locked juga dihapus. Itu ja triks nya.

Triks ini hanya berlaku pada hp samsung sahaja

wsslamulaikm wr.wb

tawaran kosong untuk mywapblog

May092015
Asslmlkm wr.wb , ane mau beRI MAKLUMAT ID DAN PASWORD UNTUK MWB username: thatsramadhanf sandi: jubokang Kalau nk guna blog itu,gunalah sebagai blog sendiri........ w.asslmlkm wr.wb

Aplikasi flash converter untuk java

May052015
Assalamualaikm wr.wb, dah lama saya gak posting dari dua minggu kerana ane sibuk main gta san andreas pc untuk habiskan mission, lepastu ane kena main dua jam satu hari kerana ibu tak bagi main lama sangat. Langsung ke posting aja.. Ane nak share aplikasi java ini boleh mengedit file .swf, aplikasi ini bernama flash mobile converter. FITURNYA: * Boleh ekstrak file ektensi .swf *Boleh... [Read More]

Cara mengganti angka penghitung kunjungan mywapblog dengan mudah

April182015

Assalamulkm ane mau shared tips and trik mywapblog.Kamu nak cepat nombor penghitung kunjungan diganti?Copy je kod ni

Masuk ke mwb. Pergi ke dashbod 2X-tema-edit css dan paste kodenya.Ganti nombor kamu yang nak kamu ganti. Misalnya 99999999.

Wassalamualaikm wr.wb smile

Download kingroot 3.5.0 untuk android

April132015
Assalamualaikum wr.wb, ane mau share aplikasi root android.Aplikasi ini sangat bagus. Ciri *King root ini versi baru *Boleh root semua jenis hp * Aplikasi king user boleh mengubah permission root Cara 1.Download king root ini, linknya ada kat bawah 2. pergi ke setting-more-security-tick pada unknown source type 3. install aplikasi kingroot 4.Tekan pada tombol hijau yg ada gambar mangga kunci(bukan buah) dan hp kamu start rooting 5. Bila hp kamu... [Read More]
 
Back to top